[tm_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][tm_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” use_grid_padding=”on” width_unit=”on” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” vertical_alligment_1=”start” responsive_laptop_1=”inherit” responsive_tablet_1=”inherit” responsive_phone_1=”inherit” order_laptop_1=”1″ order_tablet_1=”1″ order_phone_1=”1″ column_padding_mobile=”on”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” text_font_size_last_edited=”on|desktop”]

Az előző oldal megették a robotok. Hogy ez mit is jelent? Fogalmunk sincs. Nem először fordult elő, viszont utoljára. Leszedtük, átirányítottuk a facebookra az oldalt és dolgoztunk tovább. Majd eljött az idő és kicsit elkezdtünk foglalkozni az új oldalallal. Mert egyszerűen kell.

Kell, mert fontos. Fontos, hogy legyen egy ilyen stúdiónak weboldala és ha már van akkor valamilyen legyen. Első körben ilyen lett. Nem százszázalékos, van mit rajta csiszolni de legalább már kint van. A szövegezésen biztos lesz változtatás, a munkáinkat töltögetni fogjuk, persze nem mindet mert az lehetetlen, csak a főbb csapásvonalakat.

 

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]