Címünk:
Budapest VI. kerület,
Jókai utca 27.
Nyitva tartás:
Hétfőtől – Péntekig 8:00-20:00
Szombat – Vasárnap: zárva

IDŐPONTFOGLALÁS

Az időpontok foglalásakor kérjük vegye figyelembe, hogy szolgáltatásaink Önnek személyre szabottan készülnek. Csak abban az esetben egyeztessen szakemberrel amennyiben meggyőződött arról, hogy biztosan el tud jönni a kívánt időben! Kérjük amennyiben időpontjára nem tud eljönni legyen szíves értesíteni a szolgáltató szakembert erről 24 órával korábban! Amennyiben bérletes szolgáltatással rendelkezik és az időpontját nem mondja le, sajnos a lefoglalt időpontja levonásra kerül. Késés esetén legyen kedves telefonálni, hogy értesíthessük a további vendégeinket a csúszásról!

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni,
információt kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

MEGKÖZELÍTÉS

Szépségszalonunk a Nyugatitól egy percre található a Jókai utca 27. szám alatt. (Teréz Körúttal párhuzamos utca). Szemben velünk Wasabi Sushibár és a Crazy Café. A szalon elhelyzekedése kiváló akár ömegközlekedéssel akár  gyalogosan akár autóval érkezik. M3-as metró vonalán Nyugati pályaudvar megálló, 4-6-os villamos Nyugati pályaudvar megálló.

PARKOLÁSI LEHETŐSÉG

Parkolás lehetőséget biztosítunk 25% kedvezménnyel a Weiner Leó utcai parkoloházban. (A szalon előtt elhaladva, rögtön jobbra az első utcába behajtani és már látható is a parkolóház jobb oldalon)