Ápoltság = Diadal

BŐRÁPOLÁS A-Z-ig

Kozmetikánk szeparáltan helyezkedik el a szalon területén. Relaxációs, nyugodt, csendes légkörben egy kis meditációs zenével fűszerezve. A bőrápolás sokrétű folyamat. Nemcsak szinten kell tartani amit a természet adott, hanem meg is kell gyógyítani amit a test vagy más szakember elrontott.

A szépség valóban belülről fakad, de vajon szépnek hihetem magam ha zömében csak pattanások, hegek vagy ráncok vannak az arcomon?

A kozmetikai hatóanyagoknak szinte bőrgyógyászati helyettesítőkként kell funkcionálniuk. Ezért nagyon fontos, hogy a krémek-kencék-ampullák még véletlenül se okozzanak irritációt. Persze itt is, mint mindenben a minőségnek ára van. Szakembereink képzettsége a tinik kezelésén túl az időskori ránctalanításokig terjed. Termékskálánk bőségesen tartalmaz minden olyan eljárást és kezelést mely gyógyító, regeneráló és javító hatással rendelkezik.

Elektrokozmetikai gépünk lehetővé teszi a bőr edzését, símítását, ránctalanítását, a hatóanyagok mélyebb rétegekbe való bejutását és a testfelületek karcsúsítását.

Egy átlagos arcápolás kb 1-1.5 órás garantált ellazulás. Ez egy komplett tisztításra és gyógyításra szánt program. Az eredmény azonban hetekig érezhető.

MIKRODERMABÁRZIÓS KÉNYEZTETÉS

Az elhalt rétegek eltávolítása vákumos gépi, gyémántfejes eljárással. A hatóanyagok ezután nagyon mélyre tudnak jutni. A lazító masszázs kisimít és feltölt, miközben a bőrünk csak úgy kapkod a levegő után, hiszen végre kap! Az egsészéges, friss arcbőrünket az eljárás után nem napoztathatjuk.

A mikrodermabrázió segíti a bőr teljes megújulását, aknék, hegek, ráncok, terhességi csíkok, foltok ellen pedig már az első alkalommal látványos eredményt kapunk.

Ajánlott javítási céllal: 1 alkalom/hét

Ajánlott szintentartáshoz: 1 alkalom/hó

A kezelés időtartama: 1óra

CUKORPASZTA AVAGY GYANTA

A szőrtelenítés minden nő rémálma. Bízza szakemberre! Az otthoni szőrtelenítés nem veszélytelen. Megtépheted úgy a bőrödet gyantázás során, hogy vérezni fog vagy véraláfutásos lesz. Kóstold inkább meg a cukropasztát, míg a szakember megszabadítja nem kívánt szőrszálaitól. A hatóanyag ugyanis ehető és nagyon finom, bár diétázóknak nem ajánljuk 

A cukorpaszta csak természetes összetevőket tartalmaz. Mégcsak tartósítőszer sincs benne de hát miért lenne, hiszen a kezelés alatt desszertként is funkcionál.

A hagyományos gyantázást nem mindenki szereti, hiszen az extra érzékeny emberkék bőre kiporosodhat utána. Természetesen ez a legelterjettebb megoldás a vastag, erős szőrű emberek számára. A cukorpaszta azonban egy ellentétes technológia, hiszen a szőrnövekedéssel  azonos irányban megy az eltávolítása is.

Hatásaik azonosak, hiszen mindkét esetben a szőrnövekedés lassul és kopik a mennyiségük is. Ízben és technikában azonban különböznek.

Próbáld ki a hónaljadon a cukorpasztát és soha többé nem szeretne majd mást!

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

Tű nélküli mezoterápiánál a hatóanyagok a „csatornákon keresztül” közvetlenül a sejtekbe jutnak, így a legeredményesebben tudják hatásukat kifejteni egészen a bőraljáig. A vitaminok, hatóanyagok ezáltal tökéletesen mélyre tudnak jutni.

A tűs mezoterápiánál a bőrt ért mikro szúrásokból adódó saját bőr regeneráció és fokozott kollagéntermelés fájdalommal együtt jár. Tű nélküli mezoterápiánál nincs fájdalomérzet, sőt a kezelés alatt kellemes masszázs érzete tapasztalható és biztosan nem keletkezik bevérzés, arcpirosodás.

Orvosi tisztaságú hatóanyagokkal dolgozunk a kezelés során, általában 100%-os koncentrációban. Mindig a kezelés céljának megfelelő hatóanyagot alkalmazzuk (például: hyaluronsav, vitaminok) attól függően, hogy milyen jellegű problémára alkalmazzuk a mezoterápiát.

Rosaceára, aknéra, hegekre, foltokra, zsírbontásra, cellulitre egyaránt ajánlott kezelési technolgóia.

Javasolt kezelési terv: 1 alkalom /60 perc/ minimum hetente a gyorsabb javusál érdekében heti 2.

Mezoterpiás kezelést követően sem smink, sem víz, sem napfény nem érheti a bőrt.

CAVIAR TRAITMENT

Akinek túl sok a stressz az életében, dohányzik, helytelenül táplálkozik biztosan érzékeli, hogy bőre megszürkül, fénytelen és fakó lesz! Tónusa kezd megereszkedni, megjelennek a finom ráncok.

A Caviar Traitment hat lépésből álló kezelés, melynek hatóanyagai megtöltik a bőrt energiával, eltűnik a sápadtság, javul a keringés, jobb lesz a bőr rugalmassága, eltűnnek a fáradtág nyomai,a kezelés végére a bőr megtelik élettel, egészséges színű kipihent külsejű lesz! A kezelés végén megmaradt krémeket pedig hazaviheti, így pár napig még élvezheti jótékony hatásukat!

TRAITMENT MULTI-LIFT-ANI-AGE

A kollagén és elasztintermelés felel a bőrünk rugalmasságáért és feszességéért… sajnos mindkettő termelése korunk előrehaladtával fokozatosan csökken!

Ezt mindenki tudja! De van még valami!

A bőr szépségét a női hormonok, az ösztrogén és progeszteronszint is befolyásolja!

35. életévünktől kezdődően ezeknek a hormonoknak a természetes termelődése csökken és felgyorsul a bőr öregedése! A Multi-Lift-Anti-Age fitoterápiás kezelés növényi hormonokkal tökéletesen alkalmas a bőr hiánytüneteinek kiegyenlítésére és a korai öregedés késleltetésére!

TRAITMENT RENOVAR LIFT

Gondolkozott már azon, hányszor vonja össze szemöldökét, ha mérges? Hányszor ráncolja homlokát, vagy hunyorog ha süt a nap de nincs sehol a napszemüveg? A ráncok kialakulásáért  mi magunk is felelünk… mert javarészük bizony a rossz szokásaink következtében kialakult mimikai ráncok!

A Renovar Lift kezelésben egy botox hatású anyag, az argilein található, ami segít ellazítani az izmok feszülését…az eredmény egy sokkal simább, egyenletesebb felszínű, finomabbnak és feszesebbnek látszódó bőr lesz!

SMINKTETOVÁLÁS

Sokan vagyunk úgy, hogy a nap végére elkenődik a szemceruzánk, lekopik a rúzsunk, de ezek nélkül mégis kopárnak, üresnek érezzük az arcunkat. A sminktetoválás egy tökéletese megoldás az ilyen hibák orvosolására. A make up nem kenődik el és nem kopik le, de minimális dolgokra azért szükség van ahhoz, hogy elkészüljön. A tetoválás nem végleges. Ezt nagyon fontos tisztázni, még mielőtt belevágna bárki is.

Bőrünk nem kopik egyenletesen, ezáltal a tetoválásunk sem kopik ki egyszerre. Célszerű az arcformánknak megfelelő íveket kérnünk, és nagyon fontos, hogy harmonizáljon a bőrünk árnyalataival illetve, szemünk, hajunk színével.

A tetoválást előzetesen konzultációval kezdjük. A konzultáció alkalmával egy bőrpróbát is végzünk. Kozmetikus megvizsgálja, hogy nem vagy-e érzékenyek az érzéstelenítőkre illetve a festékekre. A konzultációt követő 48 órán belül a már tetováltathatunk is.

Egy tetoválás ára kétszeri tetoválást jelent. Az elsőt, mikor előszőr elkészül és az azt követő korrekciót 1 hónapon belül. Ha valaki nem korrigáltat 1 hónapon belül akkor áthúzásos felárat kell fizetnie.

Sokszor megtévesztő, hogy milyen szépen bennmarad a festék elsőre, de a 3. hónapban valahonnan kipottyant a festék. Ezt elkerülendő mindenkit nagyon kérek, hogy éljen a korrekció  adta lehetőséggel. Benne van az árban és jobb a békesség!

A tetoválás után pici bőrpír, duzzanat keletkezhet. Öntözni azonban tilos az arcot, mert felázik a varr és kimosódhat a festék. Tessék lemondani a szolizásról és a napozásról is, és lehetőség szerint a fürdőket, szaunákat is kerüljék el a gyógyulás idejére. Megéri ez a csepp áldozat.

Szakembereink azt javasolják, hogy nem árt ha a tetoválás maximum 3 évente át van húzatva. Ismét friss és élénk színű lesz.

Elrontott tetoválásokat plasztikai sebészek tudnak igazán kijavítani a lézertechnológiás gépeikkel. Nem célszerű pasztell színekkel árnyalgatni egy fekete, homlokig benyúló szemöldököt, mert csak hosszas, költséges eljárás után lesz eredmény.

Egy szép tetoválás ébredéskor is szépnek mutat minket!