Alkalmi frizurák

Régebben mikor valaki esküvőre, bálra, szalagavatóra ment meg volt önmagában az a vágy, hogy valami különleges frizurát csináltasson magának. Mára szinte csak az esküvő maradt ez a jeles alkalom, amikor a menyasszonyon kívül még a koszorúslányok, örömanyák is elegánsak szeretnének lenni.

Egy szuper konty még a legmelegebb nyári napon is extra tartós tud lenni viszont a tartósságát azonban már mi fodrászok irányítjuk.

Sokszor láttam olyan hajakat amelyek még egy ceremóniát sem bírtak ki, nemhogy a táncot. Itt bizony szakmai hibát lehet feltételezni. A stabil alkalmi frizurák nem kutyafuttában készülnek el. Megelőzi egy alapos hajmosás és tartós szárítás (akár búrában) és csak ezután jöhet az alkotás.

A gondos kontyfésüléshez minőségi technika és minőségi hajlakk kell, ami nem ragad és ami könnyen kimosható a hajból. A kócos, ragacsos haj nem esküvőre vagy alkalomra való!!! Gondoljuk csak végig hogy hány fénykép készül rólunk az alkalmi frizuránkban. Amennyiben nem szeretnél zsugorodott, nem hozzád illő, kócos, agyontuppírozott hajjal megjelenni akkor minket kell, hogy válassz!

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni,
információt kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

+36 20 439 04 13

Itt találsz meg minket

Szépségszalonunk a Nyugatitól egy percre található a Jókai utca 27. szám alatt. (Teréz Körúttal párhuzamos utca). Szemben velünk Wasabi Sushibár és a Crazy Café. A szalon elhelyzekedése kiváló akár ömegközlekedéssel akár  gyalogosan akár autóval érkezik. M3-as metró vonalán Nyugati pályaudvar megálló, 4-6-os villamos Nyugati pályaudvar megálló.