Dauer

A dauer avagy szakmai nevén hideg, tartós hullám szintén egy vegyi eljárás. Aki laza hullámokat szeretne, amit egy sütővassal elkészített fotón látott, az sajnos nem dauer, így alkudozni sem érdemes a szakemberrel, mert nem megvalósítható.

A dauer során a haj teljes terjedelmében átitatódik a hatóanyagokkal. A dauer nagyon tartós, akár egy évig is tökéletesen benne marad a hajban, kivéve az újranőtt hajat. A dauer elkészítése nem mentesíti a vendéget az otthoni hajápolástól. Dauerolásnál különböző méretű csavaró választható, mellyel befolyásolni tudjuk a hajszál göndörségét, avagy hullámosságát.

A dauer elkészítésének időtartama akár 3 órát is igénybe vesz. A hatóanyagok magas koncentrációja miatt azonban egy évig is tartós. Ennél az eljárásnál is igaz, hogy BŐRTESZTET végzünk előtte.

Itt azonban minden esetben szükséges a bőrteszt, akkor is, hogyha már előzetesen, valaha az életben volt dauerolva a haja a vendégnek, de nem nálunk.

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni,
információt kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

+36 20 439 04 13

Itt találsz meg minket

Szépségszalonunk a Nyugatitól egy percre található a Jókai utca 27. szám alatt. (Teréz Körúttal párhuzamos utca). Szemben velünk Wasabi Sushibár és a Crazy Café. A szalon elhelyzekedése kiváló akár ömegközlekedéssel akár  gyalogosan akár autóval érkezik. M3-as metró vonalán Nyugati pályaudvar megálló, 4-6-os villamos Nyugati pályaudvar megálló.