Hajápolás

A hajápolás egy együttműködés a vendég és a fodrász között. Egy bizalom, hogy bizony ő otthon is törekedni fog a szép frizurájának megőrzésére.

Ehhez azonban tanácsot, ötletet kell adni a vendégnek személyre szabottan. A tv reklámok bizony sok embert behúznak a csőbe. Szép flakonok, csillogó matricák és már el is hittük, hogy a hajunk is szép lesz tőle.

Én magam viccből kipróbáltam ezeket, (mert ugye ki kell próbálni, hogy tapasztalatot szerezzek) mindig csalódtam. Dupla költség, fele mulatság!

A termékválasztásnál ne feltétlen az ár szabjon határt! Higgye el nyugodtan mindenki, hogy egy profi sampon és balzsam sokkal olcsóbb, hiszen egyrészt nem dobja ki másrészt zömében koncentrátumok, tehát sokkal kevesebb kell belőle.

A hajápolószereket a hajszálak típusához igazodva válasszuk meg és ne a fejbőrhöz viszonyítsuk! Például zsíros a hajam akkor nem zsíros hajra való sampont veszek, hanem normált! A zsírosra való, előszőr csak szárít, majd a szervezet túlzsírosodással reagál rá. Az ördögi kör sosem áll meg így! Ilyenkor a fejbőr vérellátását kell edzeni, az pedig kiszáradással nem lesz eredményes!

Az a fodrász aki nem segít nekünk az otthoni hajápolásban, illetve tanácsot sem tud adni bátran állíthatom, hogy teljes körű szakértelemmel nem rendelkezik, s mi több, valószínüleg felszínes a szakmáját illetően.

A fodrászkodás otthon, a vendég fürdőszobájában ér véget!

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni,
információt kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

+36 20 439 04 13

Itt találsz meg minket

Szépségszalonunk a Nyugatitól egy percre található a Jókai utca 27. szám alatt. (Teréz Körúttal párhuzamos utca). Szemben velünk Wasabi Sushibár és a Crazy Café. A szalon elhelyzekedése kiváló akár ömegközlekedéssel akár  gyalogosan akár autóval érkezik. M3-as metró vonalán Nyugati pályaudvar megálló, 4-6-os villamos Nyugati pályaudvar megálló.