Kapcsolat

Címünk:
Budapest VI. kerület,
Jókai utca 27.

Nyitva tartás:
Hétfőtől – Péntekig 10:00-20:00
Szombat – Vasárnap: zárva

Amennyiben autóval érkeznél:

Parkolás: 

Budapest belvárosában, a NYugati pályaudvar közelében vagyunk, a Jókai utca 27. szám alatt. Parkolás az utcán megengedett, illetve a környező parkolóházakban is könnyedén megoldható.(Weiner Leó utca, Oktogon-ház, Westend)

Amennyiben gyalogosan érkeznél:

Tömegközlekedéssel nagyon gyorsan elérhető, akár az M3-as metróval, vagy a 4-6-os villamossal a Nyugati-pályaudvar megállóhelyekkel. Onnan csupán 2 perc sétára vagyunk.

Időpontfoglalás
Az időpontok foglalásakor kérjük vegye figyelembe, hogy szolgáltatásaink Önnek személyre szabottan készülnek. Csak abban az esetben egyeztessen szakemberrel amennyiben meggyőződött arról, hogy biztosan el tud jönni a kívánt időben!

Kérjük amennyiben időpontjára nem tud eljönni legyen szíves értesíteni a szolgáltató szakembert erről 24 órával korábban! Amennyiben bérletes szolgáltatással rendelkezik és az időpontját nem mondja le, sajnos a lefoglalt időpontja levonásra kerül. 

Késés esetén legyen kedves telefonálni, hogy értesíthessük a további vendégeinket a csúszásról!

Látogass el hozzánk, ha szeretnél kipróbálni egy nyugodt légkörű, és egyben személyedre szabott szépségipari szolgáltatást!

Szalon etikett:

Kérlek emailben, Facebookon és Instagramon ne írj nekünk! 

A szalon telefonszámán érdeklődj nyitva tartási időben, vagy a hozzá kapcsolódó Viber, WhatsApp üzenetküldési lehetőségek egyikén.

Mindenkinek válaszolunk, és mindenkit visszahívunk.

Időpontot foglalni csak ezeken a csatornákon tudsz.

Felhívnám a figyelmedet arra, hogy a tájékoztatás semmilyen kötelezettséggel nem jár, de az időpontfoglalás igen!

Amennyiben felvetted a kapcsolatot velünk és úgy döntöttél, hogy szeretnél eljönni hozzánk szépülni, szolgáltató szakemberünk szabad időpontot ad számodra.

Ez az idő csak a tiéd, ezért a foglalásodkor minimális rendelkezési díjat kérünk tőled, melyet a szolgáltatás végösszegéből levonunk .

Az rendelkezési díj mértékét mindig a szolgáltatásod megrendelése határozza meg.

Amennyiben 48 órán belül lemondod az időpontodat , úgy  visszaadjuk Neked az általad kifizetett összeget.

24 órán belüli lemondás, illetve meg nem jelenés esetén ez az összeg a szolgáltató szakembert illeti meg kizárólagosan..

Kérlek vedd figyelembe amikor időpontot foglalsz, hogy az CSAK a TIÉD!

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni,
információt kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

+36 20 439 04 13

Itt találsz meg minket

Szépségszalonunk a Nyugatitól egy percre található a Jókai utca 27. szám alatt. (Teréz Körúttal párhuzamos utca). Szemben velünk Wasabi Sushibár és a Crazy Café. A szalon elhelyzekedése kiváló akár ömegközlekedéssel akár  gyalogosan akár autóval érkezik. M3-as metró vonalán Nyugati pályaudvar megálló, 4-6-os villamos Nyugati pályaudvar megálló.