Hajhosszabbítás

Számomra a hajhosszabbítás a legérzékenyebb dolog. Nagyon sok tapasztalatot begyűjtöttem, mire sok-sok évvel ezelőtt úgy határoztam, hogy megtanulom ezt a technikát.

Itt is, mint mindenben a minőség volt a legfontosabb szempontom. Ennek tudatában egy teljesen precíz és könnyen kezelhető típust alkalmazok. Az elkészítése hőillesztéssel készül, sablonok használatával. Teljesen az adott fejformához és hajtípushoz igazítva. A haj nem kócolódik, a saját haj nem hullik ki és teljes mértékben festhető, dauerolható, hiszen kizárólag európai hajakkal dolgozom.

Ezt az eljárást sokan nagyon drága dolognak tartják ezért rosszabb, olcsóbb hajakat tetetnek fel. Az általam használt hajak légmentesen becsomagolt állapotban a vendég előtt kerülnek kibontásra. Nem használok fel használt, ismeretlen eredetű, minőségileg romlott hajakat.

Ezért a hajakat az újraillesztés során, ismét felhasználjuk. Egy ilyen haj elkészítése kb. 2 óra

A sablonos technika nem teszi lehetővé, hogy elkapkodjuk a dolgot, hiszen szabály, hogy a haj természetes mozgását szem előtt tartsuk.

Az újraépítés kb. 3-4 havonta történik, ellenben az egyéb technikákkal, melyek ennyi idő alatt gyakorlatilag csak csüngnek a saját hajon. Az illesztés nem látszik még akkor sem, ha copfot hordunk vagy kontyot éppítettünk!

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni,
információt kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

+36 20 439 04 13

Itt találsz meg minket

Szépségszalonunk a Nyugatitól egy percre található a Jókai utca 27. szám alatt. (Teréz Körúttal párhuzamos utca). Szemben velünk Wasabi Sushibár és a Crazy Café. A szalon elhelyzekedése kiváló akár ömegközlekedéssel akár  gyalogosan akár autóval érkezik. M3-as metró vonalán Nyugati pályaudvar megálló, 4-6-os villamos Nyugati pályaudvar megálló.