Szőrtelenítés

A szőrtelenítés minden nő rémálma. Bízza szakemberre! Az otthoni szőrtelenítés nem veszélytelen. Megtépheted úgy a bőrödet gyantázás során, hogy vérezni fog vagy véraláfutásos lesz. Kóstold inkább meg a cukropasztát, míg a szakember megszabadítja nem kívánt szőrszálaitól. A hatóanyag ugyanis ehető és nagyon finom, bár diétázóknak nem ajánljuk

A cukorpaszta csak természetes összetevőket tartalmaz. Mégcsak tartósítőszer sincs benne de hát miért lenne, hiszen a kezelés alatt desszertként is funkcionál.

A hagyományos gyantázást nem mindenki szereti, hiszen az extra érzékeny emberkék bőre kiporosodhat utána. Természetesen ez a legelterjettebb megoldás a vastag, erős szőrű emberek számára. A cukorpaszta azonban egy ellentétes technológia, hiszen a szőrnövekedéssel  azonos irányban megy az eltávolítása is.

Hatásaik azonosak, hiszen mindkét esetben a szőrnövekedés lassul és kopik a mennyiségük is. Ízben és technikában azonban különböznek.

Próbáld ki a hónaljadon a cukorpasztát és soha többé nem szeretne majd mást!

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni,
információt kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

+36 20 439 04 13

Itt találsz meg minket

Szépségszalonunk a Nyugatitól egy percre található a Jókai utca 27. szám alatt. (Teréz Körúttal párhuzamos utca). Szemben velünk Wasabi Sushibár és a Crazy Café. A szalon elhelyzekedése kiváló akár ömegközlekedéssel akár  gyalogosan akár autóval érkezik. M3-as metró vonalán Nyugati pályaudvar megálló, 4-6-os villamos Nyugati pályaudvar megálló.