Műköröm

Műköröm

A saját köröm érdemi meghosszabbítása, melynek során tökéletesen illeszkedő, különböző formájú körmök kivitelezhetőek.

Porcelán vagy zselé hatóanyagok használatával készül.
Tartóssága : 3-4 hét, a köröm növekedésétől függően.
Elkészítése: 1. 5 óra 
Díszíthető, dekorálható.

Körömtöltés

Amennyiben a köröm a saját körömfelület harmadáig lenőtt, tölteni kell, mert balesetveszélyes. A köröm töltése egyéni felelősség, és egyéni ízlés dolga.

Valaki szereti, hogyha sosincs lenőve a körme, valakit nem zavar, hogy látszódik a különbség az új körömnövekmény és az elkészített köröm között.

Tanácsos azonban műköröm esetén maximum havonta, és géplakk esetében kéthetente tölteni.

Elkészítése: 1-1.5 óra.

A műköröm viselésénél törekedjen mindenki arra, hogy rágni, tépkedni, feszítgetni tilos, hiszen megsérülhet a saját körömfelületünk, melynek gyógyulása hosszas folyamat.

Vegyszerekkel lehetőleg ne érintkezzen a műköröm felülete.

Lehetőség szerint ne kérj olyan körmöt, mely a mindennapi életben akadályoz Téged!

A műköröm amennyiben nem tudod jól viselni ugyanúgy letörhet, mint egy saját köröm, annyi különbséggel, hogy a műköröm egy erősebb, szilárdabb felület, így a töréspontjai is változóak.

A műköröm viselése egy csodálatos önkifejező eszköz. Nincs annál szebb, mint mikor egy szépen ápolt kézben gyönyörködhetünk.

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni,
információt kérni az alábbi telefonszámon tudsz:

+36 20 439 04 13

Itt találsz meg minket

Szépségszalonunk a Nyugatitól egy percre található a Jókai utca 27. szám alatt. (Teréz Körúttal párhuzamos utca). Szemben velünk Wasabi Sushibár és a Crazy Café. A szalon elhelyzekedése kiváló akár ömegközlekedéssel akár  gyalogosan akár autóval érkezik. M3-as metró vonalán Nyugati pályaudvar megálló, 4-6-os villamos Nyugati pályaudvar megálló.